Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ultrahangos hidegpárásító, illóolaj diffúzor

 

Mi az Aroma diffúzor vagy más néven hidegpárásító?


Az ultrahanggal porlasztó készülékek egészen mikroszkópikus cseppekre porlasztják a vizet, és fehér ködfelhőt fújnak ki. Ez a folyamat a hideg-párásítás egyik módja. Ez az eljárás magas frekvencián, gyors rezgéssel alakítja át a vizet apró vízcseppekké. A készülék alján lévő kis kvarc tányér másodpercenkénti 1,6 millió rezgéssel működik. A szétporlasztott vízcseppek, egy csőbe kerülnek. A köddé alakított folyadék egy csendes ventillátor segítségével távozik a helyiségbe, ahol elpárolog.
A párásítás intenzitása (a kifújás erőssége) általában minden nagyobb teljesítményű ultrahangos párásító készüléken szabályozható.

 
Rendezés:
19.900 Ft
Várható szállítás: 2020. július 14.
Előrendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

1001 éj illóolaj párologtató 150 ml-es, távirányítóval

Ha szeretne az éjjeli szekrényén egy éjszakára beindítható párásítót, amelybe bele tenné a nyugtató, stresszcsökkentő, fertőtlenítő illóolajat, akkor ez a keleties hangulatú, stílusos gyönyörű párásító tökéletesen meg fog felelni. Illóolajat téve bele a közvetlen közelében lehet intenzívebben érezni az illatot, de belépve a helyiségbe, mindenki érezni fogja a különbséget. 

Vigyen lakásába stílust és szépséget, illatot és derűt, nyugalmat és érzéki vágyakat!

21.990 Ft 15.990 Ft
Várható szállítás: 2020. július 14.
Szállítás alatt
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Ha otthonában már eleve párás a levegő, akkor használjon illóolaj porlasztót!

Ez a kis elegáns, különleges illat diffúzor, nem bocsájt ki párát, vizet sem kell tölteni bele. A színtiszta hamisítatlan olajat csatlakoztatjuk egy porlasztóba, és az üvegből egy ventillátor segítségével az anyag közvetlenül párolog a levegőbe. 

Így a hatása erős és gyors, azokban a helyiségekben is használható, ahol egyébként túlzottan párás a levegő.