Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr. Várnagy Emese

Dr. Várnagy Emese orvos vagyok.

Nyolc éve találkoztam az aromaterápiával egy véletlen internetes keresgélés során. Nincs kétségem, első látásra szerelem volt. Ahogy aztán tanfolyamról tanfolyamra, konferenciáról konferenciára és könyvről könyvre felfedeztem mélységeit rájöttem, hogy valami hatalmas, kiaknázatlan, a modern tudomány számára feltáratlan őserdő áll előttem, számtalan fantasztikus növénnyel, termékkel és gyógyhatással, hihetetlenül komplex biokémiával fűszerezve. 

Nem mondom, hogy jó vagyok belőle, mert , ahogy tanulom, nap mint nap jövök rá, mennyi mindent nem tudok. Szóval ez csak a kezdet. De el kell mondjam, hogy a természet tálcán kínál nekünk mindent a gyógyuláshoz, csak nem élünk vele kellőképpen. 

Szívesen adok tanácsot, eligazítást a terápiában, ha nem szeretne kémiai szereket, azaz gyógyszereket juttatni saját vagy gyermekei szervezetébe. Jó szívvel ajánlom termékeimet, ezekbe megbízom. 

a Védd magad kft elsősorban hidegpárásítók, ultrahangos párásítók kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. fontosnak tartjuk a környezettudatos szemlélet térhódítását hazánkban, ezért portfóliónk kialakításakor különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink rendelkezzenek az illetékes minősítő intézetek tanusítványaival.
a nemzetközi trendnek megfelelően, hazánkban is egyre többen ismerik fel a kemikália mentes illóolajok használatának jelentőségét a mindennapi egészségmegőrzésben, gyógyításban, egészséges életmódban. tevékenységünk arra irányul, hogy ezen tudatos vásárlói kör igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni. annak érdekében, hogy szélesítsük az illóolajok elterjedését és felhasználásuk napi szintre emelését mind az otthoni környezetben, mind a munkahelyeken,   folyamatosan kapcsolatot tartunk nemzetközi gyártó cégekkel. ennek a munkánknak az eredményeként, több olyan külföldi gyártó cégnek lehetünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója, melyek termékei már világszerte bizonyították a népszerűségüket.
a termékpalettánkban található aromák és ultrahangos párásítók megfelelnek a minősítő eljárás szigorú kritériumainak, mely előírások gondosan szabályozzák az összetevők természetes eredetét és a környezetre gyakorolt hatásukat.
a lakossági értékesítés mellett, fontos részét alkotja cégünk tevékenységének a nagykereskedelmi értékesítés is. ebben a szegmensben elsősorban természetgyógyászok, szépségszalonok, fitness- és mozgás  stúdiók, gyógyszállók, wellness- és spa központok számára kínáljuk termékeinket.

illóolajaink főbb jellemzői: természetes eredetűek (az összetevők jelentős mértékben ellenőrzött biogazdaságokból származnak), minősített termelőktől származnak, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és illatanyagokat, nem tartalmaznak szilikonokat, paraffint és más kőolajszármazékot, nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket.

mottónk egyszerű és önmagáért beszél: illóolajokkal a fertőzések ellen szelíden, a természet erejével!

Van egy másik nagyon fontos oldal, amit én menedzselek ez pedig a www.drcbd.hu  Ezen az oldalon az endokannabinoid rendszerrel kapcsolatban tudhatnak meg számtalan hasznos információt!

 

szolgáltató adatai:

cégnév: Védd Magad kft.

szolgáltató székhelye: 8000 Székesfehérvár, Nagy László u 4. 
cégjegyzékszám: 
elérhetőség: emese.varnagy@aromadoki.hu
ügyfélszolgálat: +36/30950 3016
adószám: 13452940-2-07
eu adószám: HU13452940

Dr. Várnagy Emese

Aromadoki
ügyvezető

 

Krajcsovics Péter
beszerzési és kereskedelmi vezető
tel: +36/30 9819175
e-mail: info@aromadoki.hu