Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tulipános - világos fa-mintázatú aroma diffúzor (400 ml)

18.890 Ft
14.990 Ft
21%
Az akció időtartama: 2020. 10. 15. - 2021. 01. 31.
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. január 20.

Ez a finom vonalú, tulipánra emlékeztető,  elegáns illóolaj párásító berendezés minden igényt kielégít.

Kecses formája, kapacitása tökéletesen alkalmas arra, hogy lakásában, hálószobájában, vagy a gyerekszobában biztosítsa az illóolajok megfelelő porlasztását. Kapacitása az egyik legnagyobb, ultrahang segítségével éri a porlasztott nedvesség-szemcsék mikron méretű elosztását a levegőben, így a környezetében nem okoz porszerű kicsapódást. Csodálatos fa mintázata a legjobban a svéd bútorok erezetével vetekszik, szobája dísze lehet. Fényjátéka hozzájárul az idegrendszer lenyugtatásához, a hatásos stressz nélküli pihenéshez, relaxációhoz. 

 

Leírás

Nagy kapacitású, nagy teljesítményű hidegpárásító berendezés.

Ma délután ültem a karos-székemben és kifelé bámultam az ablakon. Odakint nagy pelyhekben hullott a hó, a fák ágai szinte rogyadoztak. Az utca kövén is vastag fagyott hóréteg nehezítette annak a pár autónak a helyzetét, akik még úton voltak.

Aztán figyelmem idebentre irányult. A nappalim egyik végébe szegeződött a szemem, ahol a frissen beüzemelt gyönyörű illóolaj diffúzorom tetejéből finom pára kígyózott felfelé. 

Annyira megnyugtató volt! Nem volt hang, csak egy keskeny füst-szerű páragomolyag, ami eltávolodva a párásító készülék tetejétől apró gombolyagokra oszlott, ahogy az elnehezült vízpára cseppek visszafordultak felfelé törekvésükből és szerte foszlottak a levegőben. 

De mindez még nem is lett volna annyira izgalmas, ha nem éreztem volna egyre intenzívebben annak a csodás tömjén olajnak az illatát, mely finoman elvegyült a babér illóolajjal és, ami oly kellemes megnyugvást hozott a szívemnek, elfáradt idegeimnek, amit a kórházban eltöltött munkás kemény nap stressze okozott. 

Közelebb hajoltam és megnyomtam a baloldali gombot, mire egy fénycsík kapcsolt be a higegpárásítóm oldalán, lassan változtatva a színét, játékosan és szelíden világítva be a teret, de nem zavaróan, csak épp annyira, hogy az ember örömmel vethesse rá a pillantását.

Nekem már ez is elég volt, hogy a délutánomat örömmel és megnyugvással töltsem el, becsempészve lakásomba a természet egy apró darabkáját, a fák és virágok illatát, gyógyító erejét, csodálatos erejét. 

Egy nap 4-5 -ször egy órát üzemeltetve nem okoz túlzott párásítást, és elegendő naponta egyszer teletölteni ioncserélt vízzel a tartályát!

Figyelem! A párásítóban ne hagyjuk benne sokáig állni  a vizet és naponta friss vízzel használjuk!

Tisztítására különös figyelmet fordítsunk! Olvassa el a magyar nyelvű használati útmutatót!

Ajánlott illóolaj mennyiség egyszerre 5-15 csepp a helység méretéhez igazodva! Használjon garantáltan minőségi, tiszta illóolajat! Vigyázzon,  mert rengeteg hamisítvány van a piacon! Nézze meg online ingyenes aromaterápiás tanfolyamomat ITT!

Az illóolajok használatáról tekintse meg videó anyagaimat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.