Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hatékony küzdelem a vírusfertőzések ellen a természet erejével

A vírusok - a láthatatlan ellenségeink - napjainkban egyre több egyre súlyosabb problémát (járványos megbetegedéseket, súlyosabb esetben személyes tragédiákat, gazdasági nehézségeket) okozhatnak bármelyikünknek. Csak az elmúlt évtizedben a SARS és H1N1 különböző változatai, - vagy napjainkban a Koronavírus (COVID-19) legtöbbünk által jól ismert kórokozókká váltak.

Vajon hogyan használhatjuk a természet esszenciális gyógyító erejét jelentő illóolajakat a megelőzésben, vagy a fertőzések kialakulását követően a terjedés lassításában?

A védekezés módjáról itt olvashat, és ebből a videóból tájékozódhat a legtöbbet. Az alábbi olajok mindegyike jelentős vírus ellenes hatással rendelkezik, és illóolaj párologtatóba, de felületeken is széles spektrumban pusztítja el a kórokozókat. 

Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy megfelelő illóolajakat hidegpárásítóval segítségével napi 3-5-ször 15 perc időtartammal a levegőbe juttatva, 3 nap alatt 95%-kal csökkenthető volt a levegőben található korokozók száma és ez a hatást több napig fenn is marad az expozíciót követően. 

Ugyancsak hatékonyan védekezhetünk a gyártók által kikísérletezett többféle esszenciális olajat tartalmazó illóolaj keverékek használatával is. Ezek akár spray formájában is vagy hidegpárásító készülékben alkalmazva is a rendelkezésünkre állnak. 

A csecsemők számára ( már 3 hónapos kortól) használható a Pranarom PranaBB illóolaj keverékünk. 

Rendezés:
Nézet: